Affärscoaching

Vår filosofi är att ensam är inte stark. Stordåd gör man tillsammans med andra. Vi är olika och behöver olika stöttning och återkoppling på våra tankar, idéer, situationer, möjligheter och utmaningar. Vi har det alla inom oss men ibland behöver någon annan hjälpa till att locka fram potentialen.

Områden som vi berör är t.ex. ledarskapet, organisationen, affärsmodellen, verksamhetsplanering, tillväxt, produkt- och tjänsteutveckling, finansiering, styrelse och ägare.

Vi erbjuder coaching en eller flera gånger eller kontinuerlig över längre tid.

Individuell affärscoaching

Vi vet att vid olika faser i sitt professionella liv så behöver man ett bollplank som inte representerar den egna organisationen. Någon som har ett utifrån och in perspektiv och inte är färgad av organisationens historia och kan vara en neutral sparringpartner i de frågor som är kopplat till din professionella situation och affärsrelaterade frågeställningar.

Vi erbjuder coaching till personer i ledande positioner och som arbetar med organisationens affär.

Innovatörscoaching

Du som är innovatör är nödvändigtvis inte den som är entreprenören, dvs. den som ska ta innovationen/affärsidén till marknaden och kunderna. Vi har erfarenhet av att coacha innovatörer som både kommer från akademin och näringsliv. Vi stödjer dig i tankarna kring applikationsområde för din innovation, ta fram hypoteser kring hur en affär kring din innovation skulle kunna se ut, hur man skulle kunna kommersialisera din innovation, olika finansieringsscenarion samt bidrar med relevant kompetens från vårt nätverk.

Entreprenörscoaching

Som entreprenör kan man ibland kännas sig ganska ensam om att se möjligheten i en innovation, produkt eller tjänst och då kan det vara ganska skönt att ha någon vid sin sida som kan hjälpa en att nå ut till kunder, samarbetspartners, investerare och andra.  Vi har många års erfarenhet av att coacha entreprenörer som driver affär kring sin egen eller någon annans affärsidé och vill gärna vara vid din sida för att se dig och din organisation att växa.

Affärscoaching i grupp

Som grupp och team kan man ofta behöva andra infallsvinklar på den uppgift eller situation som man är i eller har framför sig. Det kan också vara så att ni har fastnat i ett negativt mönster eller helt enkelt inte kommer vidare i er gruppuppgift.

Vi erbjuder coaching till grupper och team som arbetar med organisationens affär.

Lämna en kommentar