Growth Academy Executive Program 2014

Bild Growth Academy Exec Webb

I rollen som VD, chef och ledare finns sällan möjligheten att dela de frågor som vi brottas med innerst inne. En ledare kan och ska inte dela alla beslut, personliga funderingar och frågor med de anställda. Att höra sig själv formulera det som man undrar över och att höra någon annan brottas med samma eller snarlika frågor, ger inspiration, ny energi och skapar nya insikter. Att ha ett sammanhang där allt kan pratas om har visat sig var oerhört värdefullt och grundar sig på förtroendet att allt som talas om stannar i gruppen.

Det är i mötet med andra som det händer – lärande genom dialog™

Vänder sig till – Företagsledare i små och medelstora företag. Grupp om 10-12 deltagare.

Omfattning – Inledande och avslutande individuella intervjuer, ca 1,5 timmar vardera. Programmet omfattar åtta heldagar från kl.9.00–16.30 och ett internat under två dagar under perioden av ett år. Individuell coachning under fyra tillfällen ingår.

Syfte – Att få ägna tid till det som är viktigt för varje deltagare just nu, att tillsammans med andra få jobba med sina egna viktiga frågor, dela en resa inom ramen för en struktur.

Innehåll

Innehall Exec Program Webb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lokaler – Vi håller till i House of Senses på Kastellgatan 16 och Holtermansgatan 1 i Göteborg för heldagarna och internatet kommer att vara på Dyrön, norr om Göteborgs skärgård.

Deltagaravgift, betalning och villkor – Deltagaravgiften är 38 700 kr exkl. moms per deltagare. Den inkluderar programavgift, kost vid träffarna och totalkostnad (kost & logi) för internatet. Transport t.o.r. till internatet ingår inte.

Villkor

• 50% faktureras innan programstart och resterande faktureras halvtid in i programmet.

• Vid betalning av första fakturan så har du förbundit dig att betala för hela programmet

• Skulle du byta företag/arbetsgivare under programmet är du välkommen att fullfölja programmet

• Om du anmält dig till programmet, betalat första fakturan och inte kan delta är du välkommen att överlämna din plats till annan person i ledningen på ditt företag

• Vid avbokning 14 dagar innan programstart debiteras 50% av deltagaravgiften

Anmälan och Programstart – Anmäl dig via mail till petra@growthacademy.se tillsammans med dina kontaktuppgifter. Programmet startar när gruppen är fulltalig.

Programledare

Petra Exec Program WebbPetra Palmgren Lindwall

Passionerad entreprenör som brinner för entreprenörskap och tillväxt. Affärsstrateg och affärsmodellerare som vågar ställa de tuffa frågorna. Tydlig, empatisk med glimten i ögat. Jag ser fram emot att jobba med dig och ditt företag!

 

 

Rino Exec Program WebbRino Wennerholm

Executive Facilitator som skapar en miljö och förutsättningar för utveckling av företag, grupper och coachar individer. Med absolut närvaro, glädjen att skapa ett lärande som blir på riktigt, att du tar dig ett steg till där du och ditt företag aldrig har varit, ser jag fram mot .

 

Har du frågor kring vårt program så är du varmt välkommen att ringa programledarna Petra Palmgren Lindwall på 0734-31 54 00 eller Rino Wennerholm på 0709-38 50 60.

Ett samarbete mellan:

growth_academy_logo    Rino Senses Logga Webb         palmgren.lindwall_logo_cmyk

 

 

Growth Academy Executive Program 2014 Gbg

Lämna en kommentar