Inbjudan till inspiration och dialog ”Att växa genom förvärv”

Growth Academy Logga specialGrowth Academy drivs av Palmgren Lindwall Affärsstrategi AB i syfte att kompetensutveckla entreprenörer i tillväxtföretag. Vi vill bjuda in kunder, samarbetspartners, entreprenörer och företagsledare att delta i att lyssna på, och ha dialog med, IFSs Fredrik vom Hofe om hans konkreta erfarenheter av att förvärva flera bolag och hur den resan varit både före och efter.

Att köpa bolag

Det pratas mycket om tillväxt och många entreprenörer har det på sin agenda. Det finns flera vägar att skapa tillväxt och en av dem är att förvärva andra bolag som tillsammans med er kan skapa nya värden och nya affärsmodeller. Att lära sig göra förvärv när man är mitt uppe i att driva sitt bolag är svårt. Tag chansen att få lära dig mer om hur det kan fungera redan nu så har du en bra grund att stå på när frågan dyker upp i ditt bolag.

Innehåll

FvHAtt växa företag via förvärv kan vara ett utmärkt sätt att skapa värde-tillväxt, men det kan också vara riskfyllt om man inte vet hur man gör. Kom och lyssna på Fredrik vom Hofe, Group Senior Vice President Business Development på IFS (www.ifsworld.com), när han delar med sig av sina erfarenheter av att genomföra framgångsrika internationella företagsförvärv inom programvaru- och IT-branschen. Fredrik sitter i IFS koncernledning där han leder arbete med företagsförvärv och har genomfört ett flertal förvärv i bl.a. Skandinavien, England, USA, Brasilien, Ryssland som han kommer att använda som exempel under sin presentation.

Dag: Torsdagen den 3 april

Tid: kl. 10.00 – 11.30

Plats: Hos Palmgren Lindwall Affärsstrategi AB, Chalmers Innovation, Stena Center 1D, konferensrum ”Kyrkan”

Pris: 300 kr exkl. moms

Anmälan: Till Petra via e-post petra@growthacademy.se senast 31 mars

Inbjudan Att växa genom förvärv

Varmt välkommen!

Petra Palmgren Lindwall, VD Growth Academy

Ett samarbetet mellan:

palmgren.lindwall_logo_cmyk

Lämna en kommentar