Inbjudan till workshop ”Från Entreprenör till Arbetsgivare – AGIL HR”

Growth Academy Logga specialGrowth Academy drivs av Palmgren Lindwall Affärsstrategi AB i syfte att kompetensutveckla entreprenörer i tillväxtföretag. Vi vill bjuda in kunder, samarbetspartners, entreprenörer och företagsledare att delta i en spännande och givande förmiddag. Vi börjar med en gemensam frukost och du kommer därefter att få arbeta och utveckla ditt företags HR-arbete för framtiden.

Workshop med AGIL HR

Att rekrytera personer som växer med företaget är en utmaning för start ups och företag i tillväxt. Att rekrytera fel är alltid dyrt vilket är ännu ”dyrare” i ett bolag med begränsade resurser eller som är i början av sin resa. Vi ger dig möjlighet att utveckla, tillvarata och styra medarbetares och organisationens kompetens långsiktigt för att nå affärsmålen.

Innehåll

Vi pratar om vad Agil HR är som kompetensbegrepp i strategisk kompetensförsörjning. Du kommer att få fundera kring ditt företags nuvarande (eller obefintliga) sätt att rekrytera, ta fram framtida rekryteringsbehov och faktorer som styr en lyckad rekrytering. Fundera på vilka nya roller, kompetenskrav och utmaningar som du kommer att ställas inför som en blivande eller allt mer växande arbetsgivare. Ta fram en kompetensanalys och yrkesrollmodell för att kunna växa med rätt kompetens. SWOT-analys för beslut om eventuell rekrytering. Workshopen kommer att varvas med föreläsning, diskussion och övningar.

————————————————————————————————————————————————

Annika Malm från CE Solutions kommer att leda oss genom workshopen. Annika är grundare och VD i CE Solutions som är engagerad att hjälpa företag att skapa hållbara strategier för att tillvarata och stärka kompetens genom agil och hållbar HR.

————————————————————————————————————————————————

Dag: Fredagen den 25 oktober

Tid: kl. 8.30–12.00

Plats: Hos Palmgren Lindwall Affärsstrategi AB, Chalmers Innovation, Stena Center 1D, konferensrum ”Kyrkan”

Anmälan: Till Petra via e-post petra@growthacademy.se senast 23 oktober

Till inbjudan

Varmt välkommen!

Petra Palmgren Lindwall, VD Growth Academy

Ett samarbetet mellan:

palmgren.lindwall_logo_cmyk

 

 

Logga CE Solutions

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inbjudan Från Entreprenör till Arbetsgivare

Lämna en kommentar