Samarbeten

Få företag och organisationer har alla kompetenser internt. Av olika anledningar behöver man ta in specifik kompetens för att lösa en uppgift eller situation. Vi vill gärna hjälpa våra kunder med att rekommendera företag och organisationer som vi har egen erfarenhet av att jobba tillsammans med och som vi bedömer är kompetenta inom sina respektive områden.

 

 

 

Rino Senses AB agerar som professionell facilitator i förändring och utveckling av organisation, ledare, individ, team, Exec Vd–chefsgrupper, coaching och UGL-program.

 


Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

 

 

KPMG erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom sitt globala nätverk är dem ett av världens ledande kunskapsföretag med 145 000 specialister i 153 länder. I Sverige har KPMG stark lokal förankring med 1 600 medarbetare på 60 orter.

 

 

Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. Swedbank är en inkluderande bank med 7,8 miljoner privatkunder och drygt 600 000 företags och organisationskunder.

 

KW_logga

 

Kransell & Wennborg erbjuder konsulttjänster inom alla aspekter av immaterialrätt. Företaget täcker alla tekniska områden och stöttar hela vägen från idé till affär

Logga Mkmedia

 

 

mkmedia är en reklambyrå i Göteborg som kan hjälpa dig från start, med helhetskoncept eller med en specifik produkt. mkmedia vill skapa marknadsföring som är betydelsefull och tror att känslan är avgörande vid många beslut.

Innovativ Ledare Logga

 

 

 

Vi är medgrundare och delprogramansvarig för utvecklingsprogrammet Innovativ Ledare som är ett årslångt program för ledare i medelstora och stora företag.

Growth Academy

 

 

 

 

 

Vi är grundare till Growth Academy som erbjuder kompetensutveckling för entreprenörer i tillväxtföretag.

Lämna en kommentar