Referenser

Här är röster från några av de organisationer som vi har nöjet att arbeta med.

Drivhuset Logga

 

 

Uppdrag – processledare för utveckling av organisationen och individerna samt strategiarbete

”Petra har en skarp förmåga att se individer och lyfta upp frågor och tankar som annars kanske inte hade kommit upp till ytan. Genom utmanande övningar skapas ett sammansvetsat team med hög tillit, förståelse och engagemang. Vår process med Petra har gett konkreta resultat genom ett starkt team, men också genom förändringar i organisation, arbetssätt och strategi.”

Mariah 3 – Mariah ben Salem Dynehäll, VD Drivhuset Väst

 

 

 

Print

 

 

 

Uppdrag – tf. VD Västmanlandsfonden och projektledare för utveckling av densamma

”Västmanlandsfonden är en av de första regionala fonderna som investerar i företag i mycket tidiga skeden. Det är definitivt den första i sitt slag i Västmanland.

Att ge Petra uppdraget som Tf Vd för fonden är ett verkligt lyckokast. Med Petras hjälp har fonden brutit ny mark. Hon har med sina erfarenheter, kunskaper och sätt att vara gett fonden trovärdighet och en given plats i Västmanlands innovationssystem.

Under Petras ledning har fondens alla medel investerats och Petra leder nu arbetet med att vidareutveckla fonden genom en nyemission och genom att tillföra ett verktyg som gör det möjligt att även arbeta med crowd funding.

Petra är en affärsutvecklare av rang, hon är kunnig har en enorm drivkraft och förmåga till genomförande. Hon är professionell, arbetar systematiskt och skapar engagemang.

Att samarbeta med Petra ger inte bara framgång, det är också roligt och hon är generös med att dela med sig av sitt kunnande.”

Caroline Drabe 2– Caroline Drabe, ordf Västmanlandsfonden, VD Västerås Science Park 

 

 

 

 

Logga CE Solutions

 

 

 

Uppdrag – affärscoach och processledare av affärsmodellering och mål- och handlingsplanering

”Min målsättning var att ta mitt företag till en annan nivå och jobba för tillväxt. Jag sökte efter en erfaren och professionell affärsutvecklare och känner att jag drog vinstlotten.

 Petra rekommenderade ett bra upplägg och program, där vi jobbade på att förändra och konkretisera min befintliga affärsmodell, samt hur jag bygger upp mitt varumärke på ett strategiskt och affärsmässigt sätt. Petras affärscoachning guidade mig i specifika affärssituationer som uppstod under perioden, och som var avgörande för att matcha den nya utvecklade visionen och affärsmodellen.

 Samarbetet med Petra, har utvecklat mig både som person, entreprenör och VD och har därmed gett mig rätt förutsättningar till att skapa ett framgångsrikt tillväxtföretag.

Slutresultatet blev bättre än väntat, och företaget har fått en gedigen affärsmodell och har därmed kunna sätta högre mål än väntat. 

 Petra kommunicerar på ett professionellt, rakt och ödmjukt sätt och har ett coachande förhållningssätt.

 Hon har en gedigen kunskap och erfarenhet i ämnena, och jag ser Petra som en förebild i mitt företagande och rekommenderar henne varmt till andra som vill göra en bra investering.  Jag ser fram emot en långsiktig relation och ett ömsesidigt samarbete.”

Annika Malm 2– Annika Malm, grundare & VD, CE Solutions AB

 

 

 

 

LetUs Logga

 

 

 

 

Uppdrag – affärscoach och processledare av affärsmodellering och mål- och handlingsplanering

”Som uppstartsföretag är det väldigt viktigt att omge sig av kompetenta, ärliga och energigivande människor som hjälper företaget och personerna bakom i rätt riktning och vågar ifrågasätta befintlig affär och tilltänkt affärsutveckling.

Vi valde att börja jobba med Petra i skedet där vi var i behov av att se över Let Us befintliga affärsmodell och  att utveckla och förädla företagets erbjudande. Petra har lett ett effektivt och tankeväckande processarbete där vi gått från insikt till klarhet och därefter aktiv handling. Detta har varit till stor hjälp för att identifiera hur vi ska gå vidare för att fortsätta att förbättra företaget.

Petra har ett stort kontaktnät, är givmild, omtänksam och klarsynt som person. Att jobba med och utveckla Let Us tillsammans med Petra har varit väldigt givande på alla plan.”

Linne Asbrink 2– Linnéa Åsbrink, grundare & VD, Let Us Conciergebyrå

 

 

 

 

GU Logga

 

 

Uppdrag – föreläsare och affärsmodell coach på Handelshögskolans entreprenörsutbildning; Knowledge-based Entrepreneurship

”Petra har under hösten varit föreläsare på vårt masterspgrogram Knowledge-based Entrepreneurship på Handelshögskolan. Studenterna har uppskattat Petras kompetens inom området och framförallt hennes förmåga att på ett enkelt och inspirerande sätt förmedla kunskapen kring hur man utvecklar nya innovativa affärsmodeller och affärskoncept.

Petra har även coachat ett utav utbildningens kommersiella projekt Kocken & Jag AB, under andra utbildningsåret, vilket inneburit att företaget i fråga erhållit värdefullt stöd och coaching kring hur de kan skapa en innovativ och bärkraftig affärsmodell.

Jag kan varmt rekommendera Petra för den som vill ha en föreläsare eller coach inom affärsmodellutveckling eller affärsutveckling generellt sett.”

Anders Nilsson 2– Anders Nilsson – Programledningen Knowledge-based Entrepreneurship, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet

 

 

 

 

 

Uppdrag – affärscoach och processledare

”Mitt företag var i behov av affärstyrning på en högre nivå och vi ville skaffa kunskap i ett skede där vi var i en tillväxtfas. Jag sökte en person med energi och förmåga att utveckla andra och andras företag. Petra har under hösten 2012 coachat mig som VD och ägare med gemensamt framtagna direktiv och strategier. Petra har med engagemang och kunskap bjudit på flera affärsmodeller och erfarenhet som har gjort att tillväxten blivit verklig. Coachingen har varit mycket givande både för mig som person och för bolagets tillväxt.

Petra är rak, ärlig och skarp och det märks att hon har arbetat med dessa frågor förut. Om du vill arbeta med Petra får du inte vara rädd för att ta i och arbeta utefter dina uppsatta mål. Du måste också inse vikten av strategisk arbete då Petra hele tiden motiverar dig till att driva ett lönsamt bolag.

Vi har också låtit Petra arbetat med våra konsulter för att förankra idéer, mål och strategier med medarbetare. Detta på ett framgångsrikt sätt och jag ser fram emot ett fortsatt sammarbete under 2013.”

Martin Andersson 2– Martin Andersson, grundare och VD i Withpeople, Göteborg

 

 

 

 

 

 

Uppdrag – mentor i mentorprogrammet Mentor4Research

”Petra har under våren 2012 coachat mig i min forskning på Chalmers och har tillsammans med mig undersökt möjliga kommersialiseringsstrategier för forskningsresultaten. Samtalen har varit mycket givande och Petra har med sitt kontaktnät och kunnande kunnat öppna dörrar och visat på nya applikationsområden för forskningen. Det blir allt viktigare att komma ut med sin forskning till företag och kunder och här är jag övertygad om att Petra framöver har mycket att tillföra. Vi har egentligen bara hunnit skrapa på ytan av vad som är möjligt och därför hoppas jag att vårt samarbete ska kunna fortsätta lång tid framöver.”

Dag Berhsjo 2– Dag Bergsjö, PhD, Assistant Professor, PPD – Product Development, Chalmers University of Technology, Göteborg

 

 

 

 

Uppdrag – styrelseordförande

”Petra har sedan hösten 2011 engagerat sig i Amido AB. Vi såg att vi behövde hjälp med att flytta fram positionerna på befintlig marknad och utforska möjligheten i fler marknader. Vi insåg att vi efter fyra år kört fast i onödiga mönster och behövde en driven person för att ta oss vidare.

Personen vi letade efter var kvinna med stort engagemang som inte duckade för komplicerade tekniska lösningar, med kunskap från IT-sfären, med kontakter inom finansiering och med stor erfarenhet i att utveckla bolag för tillväxt och utveckling.

Vi kände alla tidigt när vi träffade Petra att hon var rätt och kunde utveckla oss i bolaget med både hjärta, hjärna och klor när så krävs. Detta har visat sig gång på gång. Hennes engagemang, kunskap och driv är precis det vi behöver. Petra är idag styrelseordförande och vi är på väg, mitt i en väldigt spännande och rolig resa.”

Peo Emgard 2– Peo Emgård, medgrundare och VD i Amido AB, Göteborg

 

 

 

 

Uppdrag – styrelseordföranden, affärscoaching och Investor Relations

”Petra har coachat mig i många år och sitter i bolagets styrelse. Petra är alltid väldigt professionell och ju mer tid jag spenderar med Petra desto mer professionell blir jag också själv.”

Anders Bohman 2– Anders Bohman, VD i Orthocone Innovation Technologies AB, Göteborg

Lämna en kommentar