Nyhet Publicerat: 1 december, 2023

Bli inte överkörd eller omkörd! 

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

Nytt avsnitt i podden ”Styrelsesnack” där vi pratar om ämnen som är relevanta för styrelse och ledning med gäster som är erfarna och vassa på sina områden.

Nya avsnittet är med en person som jag haft möjligheten att arbeta med för länge sedan när han startade ett av sina bolag – Amer Mohammed.

Amer som för de allra flesta är känd som en person som ligger i framkant när det gäller digitalisering och hur vi måste hänga med i teknikutvecklingen och hur den påverkar morgondagens affär. Han utmanar, han ifrågasätter och han vill påverka hur vi kan tänka när vi utvecklar våra bolag. Amer är entreprenör och har arbetat i ledande positioner på Stena AB, Coop Sverige och Cap Gemini.

Amer delar med sig om hur han själv arbetar för att hänga med och ger många tips till oss som arbetar med strategisk och operationell affärsutveckling. Han har under flera år gjort framtidsspaningar och har ofta haft rätt. Amer delar med sig av sina spaningar och hur utvecklingen kan se ut framåt. Bolag behöver bli mycket skarpare på att se mönster och dra vassa slutsatser, förstå ändrade spelregler och att företag som man inte ens kunde tro bli ens konkurrent kommer bli det i framtiden.

Detta och mycket mer samtalar jag om med Amer och vi hoppas att samtalet ger energi och perspektiv till dig som lyssnare.

Trevligt lyssnande önskar Petra!

Tack till Umami Produktion som hjälper till med ljudteknik och att få till en bra slutproduktion.

Länkar:
Podbean
Spotify

 

Dela

FacebookTwitterLinkedIn