Nyhet Publicerat: 5 maj, 2023

Från tanke till handling

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

För ett år sedan så bjöd Charlotta Oom och jag in till flera rundabordssamtal där vi ville lyssna in unga talanger till att samtala om önskan att bidra i styrelsesammanhang och vilka hinder de såg för att göra det.

Bakgrunden till idéen är enkel, bidra till en större mångfald i våra styrelser där unga har en förståelse för affärsmodeller där unga finns representerade hos nuvarande och framtida medarbetare, kunder, leverantörer och andra intressenter.

Vi var några som började prata vidare om hur vi skulle kunna bidra till att fler unga vill och vågar ta sig an styrelseuppdrag och blir attraktiva för valberedningar och ägare.

Nu, ett år senare…med några ”killed darlings” på vägen hade vi vårt matchmakingevent där vi vill matcha unga styrelsetalanger med mentorer.

I det ettåriga programmet kommer vi erbjuda One2one mellan mentor och talang, nätverksträffar med teman, styrelseutbildning och intressanta webbinarium. Ett fullspäckat program i syfte att göra fler attraktiva för styrelseuppdrag för bättre resultat i våra svenska bolag.

Stor tack till alla för ett lyckat event igår och ett särskilt tack till mina companeros Terese Tapper och Wiktor Öberg för ert engagemang. Vi gjorde det! Också tack till Bahar Malavan Naryndji Daniel Wallin Henrik Nordström för ert arbete på vägen.

För er som är nyfikna på programmet, kanske vill vara med som mentor eller talang framöver så går gärna in på vår hemisda: https://ungastyrelsetalanger.se/

Håll utkik för mer information från vårt program.

Dela

FacebookTwitterLinkedIn