Nyhet Publicerat: 13 november, 2023

Nytt avsnitt i podden ”Styrelsesnack”

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

Hur långt har ert bolag kommit i hållbarhetsarbetet? Funderar ni på vad CSRD, CSDDD, GRI med flera nu förekommande bokstavskombinationer kopplat till ökat ansvar för bolag och därmed oss i styrelsen?

Idag släpper jag ett nytt avsnitt i podden ”Styrelsesnack”. Podden för dig som är intresserad av bolagsstyrning, styrelsearbete och bolags ansvar.

I det här avsnittet har jag bjudit in Mikael Salo som idag driver det egna bolaget State of Sustainability AB, är hållbarhetschef på det publika bolaget DistIT, grundat och lett Dagens Industri Mobilitet och ESG rating för Hållbara bolag, fd. chefredaktör för Aktuell Hållbarhet och initiativtagare till konceptet Hållbart Näringsliv.

Med den bakgrunden så är det lätt att förstå att temat för det här avsnittet är Hållbarhet. Mikael är inbjuden för att hjälpa oss sortera ut de olika begrepp som vi nu hör kring EU-reglering såsom CSRD, CSDDD, GRI, NRFD med flera. Mikael hjälper oss att sätta det här i rätt kontext och vi resonerar kring hur det kommer påverka våra bolag.

Detta och mycket mer samtalar jag om med Mikael och vi hoppas att samtalet ger energi och perspektiv till dig som lyssnare.

Trevligt lyssnande!

 

Länkar till avsnittet:

Podbean

Spotify

Podcaster appen

Dela

FacebookTwitterLinkedIn