Nyhet Publicerat: 19 juli, 2022

Nytt poddavsnitt: Malin & Petra – i styrelserummen våren 2022

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

Nytt poddavsnitt ute!

Varmt välkomna till podden ”Styrelsesnack med Malin & Petra”. Podden som handlar om styrelsearbete och bolagsstyrning. Vi som kör podden heter Malin Persson och Petra Palmgren Lindwall och arbetar professionellt som styrelsearbetare.

I det här avsnittet så gör vi en återblick från våra avsnitt och gäster under våren. Vad har vi tagit med oss från våra gästers kunskaper, reflektioner och dialog. Våren bjöd på hela åtta härliga avsnitt som handlade om bland annat förändringsarbete, valberedningsarbete, styrelseforskning, styrelsearbete i börsbolag, styrelseansvar och digitalisering.

Vårens gäster: Mikal Björkstrom Ola Rosenlind Christer Olsson Hans Börsvik Cecilia Daun Wennborg Liselotte Hägertz Engstam, Carl Svernlöv Henrik Byström och Malin själv.

Tack till alla er som gjort vår poddvår så intressant.

https://styrelsesnack.podbean.com/e/malin-petra-i-styrelserummen-varen-2022/

Vi reflekterade också kring vad som har varit viktiga frågor på styrelseborden under våren. I februari så släpptes restriktionerna för pandemin och några veckor därefter utbröt krig mot Ukraina. Hur har det påverkat styrelsens agenda tillsammans med en mängd andra effekter från tillgång till material, höga prissättningar på t.ex. el, logistikproblematik, händelser i arbetsmarknaden med mera.

Trevligt lyssnande önskar Malin & Petra

Finns där poddar finns.

Dela

FacebookTwitterLinkedIn