Nyhet Publicerat: 11 maj, 2023

Nytt poddavsnitt med Caroline Lornudd – styrelsens roll för hållbart arbetsliv

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

Nytt avsnitt i Sveriges mesta styrelsepodd ”Styrelsesnack med Malin & Petra”.

I det här avsnittet gästas vi av Caroline Lornudd som har en bakgrund som psykolog, arbetat inom företagshälsovården men också med forskning på Karolinska Institutet kring hållbart arbetsliv; hälsa och säkerhet. Hon har även genomfört en studie på just styrelser och hållbart arbetsliv; hur tänker man och hur gör man.

Caroline är särskilt intresserad av hur ledare arbetar och kan arbeta. Hon berättar att man ofta fokuserar på första ledets ledare men inte lika mycket med ledningsgrupper och styrelser. Då Caroline varit med och gjort en studie med styrelser så är det extra intressant att prata om vilka fynd man gjort i den studien och hur vi kan ta med oss det in i våra styrelserum.

Vi pratar om friskfaktorer, hur bra är medarbetarundersökningar och pulsmätningar, hur kan vi följa upp annat än bara att få en KPI rapporterad och hur hänger det ihop med aktiviteter som görs operativt.

Detta och mycket mer samtalar vi om med Caroline och vi hoppas att samtalet ger energi och perspektiv till dig som lyssnare.

Trevligt lyssnande önskar Malin & Petra!

https://styrelsesnack.podbean.com/e/32-caroline-lornudd-styrelsens-roll-for-hallbart-arbetsliv/

Dela

FacebookTwitterLinkedIn