Nyhet Publicerat: 11 februari, 2022

Nytt poddavsnitt med Christer Olsson – krångla inte till det!

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

Wow! Vilket avsnitt det blev av vårt samtal med närvarande och energiska Christer Olsson!

Idag släpper Malin och jag senaste avsnittet i podden ”Styrelsesnack med Malin & Petra”. En podcast för oss som arbetar med styrelsearbete och för er som är nyfikna och intresserade av bolagsstyrning. Vi bjuder in intressanta gäster som vi tycker berikar vårt arbete utifrån flertalet dimensioner.

Christer bjuder verkligen på sig själv, sin energi och sina erfarenheter. Mycket kloka inspel för oss i styrelsen och mitt tips är att ha anteckningsboken framme när du lyssnar. Det finns många medskick för oss i styrelsen men i allmänhet för personer i ledande befattning.

Något som jag själv fastnade för är just hur vi kan arbeta med att få bättre verkningsgrad för våra styrelsebeslut. Vi i styrelsen måste ha förstått verksamheten för att förstå. När organisationen förstår att vi har förstått på riktigt då får vi organisationens förtroende för våra beslut och därmed en större verkningsgrad. Det tål att tänka på hur vi arbetar med den frågan och hur vi får till den psykologiska tryggheten i styrelsegruppen.

Krångla inte till det! Sluta med att mystifiera styrelsen och vidmakthålla det som en ”hokus pokus plats”, säger Christer.

Podden finns där poddar finns. Länkar i kommentarsfältet.

Trevligt lyssnande!

https://styrelsesnack.podbean.com/e/christer-olsson-krangla-inte-till-det/

Dela

FacebookTwitterLinkedIn