Nyhet Publicerat: 27 juni, 2023

Nytt poddavsnitt med Johan Sölveland – vi pratar obestånd, konkurs och rekonstruktion

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

Nu släpper vi sista poddavsnittet innan sommaren – denna gång om obestånd, konkurs och rekonstruktion.

Varmt välkomna till podden ”Styrelsesnack med Malin & Petra”. Podden som handlar om styrelsearbete och bolagsstyrning. Vi som kör podden heter Malin Persson och Petra Palmgren Lindwall och vi arbetar professionellt som styrelsearbetare.

I det här avsnittet har vi bjudit in Johan Sölveland som är VD för Ackordscentralen Väst AB. Johan är specialist i frågor som rör finansiell kris och risk i företag samt arbetsrätt. Under sina drygt 30 år som jurist har han hanterat hundratals konkurser, varit företagsrekonstruktör och rådgivare i obeståndsförebyggande uppdrag.

Utifrån ett styrelseperspektiv ställer vi mängder av frågor som handlar om olika begrepp inom finansiell kris och hur vi kan förebygga att hamna där men också vilka möjligheter styrelse och bolag har i olika situationer. Mycket handlar om att bilda sig en god och bra uppfattning om bolagets ekonomiska läge, skapa sig handlingsutrymme och agera aktsamt.

Detta och mycket mer samtalar vi om med Johan och vi hoppas att samtalet ger energi och perspektiv till dig som lyssnare.

Trevligt lyssnande önskar Malin & Petra!

https://styrelsesnack.podbean.com/e/37-johan-solveland-vi-pratar-obestand-konkurs-och-rekonstruktion/

Dela

FacebookTwitterLinkedIn