Nyhet Publicerat: 18 januari, 2022

Nytt poddavsnitt med Mikal Björkström & Ola Rosenlind – förändringens fem fallgropar!

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

Nytt avsnitt i podden ”Styrelsesnack med Malin & Petra”!

I det här avsnittet gästas Malin och jag av Mikal Björkstrom och Ola Rosenlind där vi pratar om hur vi i styrelsen kan tänka, agera och arbeta med förändring i dom bolag som vi är aktiva i.

Mikal och Ola arbetar tillsammans sedan några år tillbaka och släppte boken ”Förändringens fem fallgropar – och hur du undviker dem” under 2021. Den skrevs som en handbok för chefer och förändringsledare med fokus på förändring som innebär att vi ska göra något annorlunda imorgon mot vad vi gör idag.

Som styrelse arbetar vi med bolagets framtid och för dom allra flesta, jag skulle nästan kunna drista mig att säga alla, så innebär det förändringar. Hur kan vi som styrelse skapa bra förutsättningar för att på bästa sätt göra det möjligt? I samtalet med Mikal och Ola får vi många tips, tankar och resonemang kring styrelseaktuella frågor i förändringsarbetet.

Stort tack till Mikal och Ola som så generöst delade med sig av sin tid och sina erfarenheter. Och också tack till Stefan Söderfjäll som på sitt sätt introducerade oss för varandra och som också skrivit förordet till boken.

Podden hittar du där poddar finns! Länkar i kommentarsfältet.

Trevligt lyssnande!

https://styrelsesnack.podbean.com/e/mikal-bjorkstrom-ola-rosenlind-forandringens-fem-fallgropar/

Dela

FacebookTwitterLinkedIn