Nyhet Publicerat: 9 december, 2021

Styrelsekandidat Malin Lilton

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

I ett initiativ att lyfta fram relevanta kvinnliga kandidater till styrelseuppdrag så intervjuar jag kvinnor för att ge en kompletterande bild av personlighet med värderingar, kompetens och styrelsesammanhang som kandidaten kan bidra till och verka i.

Det är en kort film som ska hjälpa kandidater att ge en bredare bild av sig själv i komplement till LinkedIn, Styrelse CV och annan information som ägare, valberedning eller searchföretag behöver för att utvärdera kandidater för styrelseuppdrag.

Jag gör det här helt ideellt för att stötta mångfalden i urval av kandidater, i sammansättning av våra bolagsstyrelser för ett mer värdeskapande för svenska tillväxtbolag.

Är du nyfiken på att också få till en sådan här presentationsfilm får du gärna kontakta mig.

I den här filmen presenterar Malin Lilton sig utifrån hur hon kan bidra i styrelsesammanhang. Malin har en lång bakgrund av strategi- och affärsutvecklingsarbete i egen regi men också som anställd. Malin är nyfiken, engagerad och gillar innovation. Malin vill gärna engagera sig som styrelseledamot i små- och medelstora bolag inom fastighet, service och detaljhandel mot konsumenter.

Ta chansen och ta kontakt med Malin för att stärka er styrelse med vass kompetens!

Dela

FacebookTwitterLinkedIn