Nyhet Publicerat: 25 maj, 2022

Styrelseordförande för Bengt Dahlgren koncernen

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

På årsstämman för Bengt Dahlgren koncernen i juni så fick jag förtroendet att bli invald till styrelseordförande. Det känns fantastiskt roligt att få utveckla koncernen vidare med ägare, styrelsekollegor i koncernen och i dotterbolagen och med koncernledningen och alla medarbetare, kunder och partners.

Jag har under de 3 senaste åren verkat som styrelseordförande i BENGT DAHLGREN GÖTEBORG AB och som adjungerad i koncernstyrelsen. Jag kommer fortsätta arbeta som styrelseordförande för Göteborgsbolaget tillsammans med mina härliga styrelsekollegor Peter Cottman, Henrik Jönsson, Kristina Gabrielii, Helena S., Johan Eriksson och VD Anna Nivala och CFO Pernilla Nordström.

Det ska bli kul, intressant och utvecklande att arbeta med mina styrelsekollegor i koncernstyrelsen Jan Leife (vice ordförande), Christer Larsson, Erik Almgren, Agneta Lundén-Hjält, Christian Johansson och våra adjungerade dotterbolagsordföranden Christina Lundqvist, Åke Rautio och Annika Elfström och vår koncern CFO Pernilla Kallin.

Koncernstyrelsen tillsammans med koncernledningen Anna Nivala, Per-Anders Marberg, Erik Bolander, Magnus Åberg, Charlotte Reinholdz-Nilsson, Sören Karlsson, Mikael Sundell, Per Widstrand och Sofie Jansson fortsätter vårt fina samarbete med att ta koncernen in i framtiden.

Men nu tar vi återhämtning för en energifylld höst.

Dela

FacebookTwitterLinkedIn