Nyhet Publicerat: 27 november, 2022

Till alla er som är intresserade av styrelsearbete och framförallt styrelseansvar och ansvarsfrihet

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

Dela

FacebookTwitterLinkedIn

Carl Svernlöv ger ut bok om ansvarsfrihet på Norstedts Juridik. Köpt för egen del och tänker att några i mitt nätverk är intresserade med tanke på det intresse området har i de utbildningar vi kör på StyrelseAkademien.

Jag tänker att lärarkollegorna Helena Sjöholm Göran Sjöholm Karin Burgaz Karin Steen Marie Morinder Stefan Petersson Torsten Örtengren Dr Daniel Yar Hamidi (PhD) Agneta Franksson Lena Lyckenvik Hans Svegmar och Sussi Kvart är intresserade. ✨

Passar på att berätta att Malin och jag haft med Carl i vår podcast ”Styrelsesnack med Malin & Petra” där vi just pratat om styrelsens ansvar. Finns där poddar finns.

Utifrån ett internationellt, komparativt perspektiv undersöks ansvarsfrihetsinstitutet i detalj, inklusive dess rättsverkningar och omfattning i såväl tid som personkrets samt de viktiga undantag från meddelad ansvarsfrihet som följer av lag och praxis.

Läs mer om boken här: https://shop.nj.se/products/ansvarsfrihet?utm_campaign=litt-utgivning&utm_content=ansvarsfrihet-u3&utm_medium=paid-social&utm_source=facebook

Dela

FacebookTwitterLinkedIn